Saturday 21 January 2012

Make the difference. 3 paşi pentru a străluci




 Noi fetele avem o pasiune deosebită pentru încălţăminte. Şi sunt sigură că fiecare dintre voi are o pereche de pantofi, botine, cizme sau sandale preferate. Azi vreau să vorbesc despre modul în care putem schimba imaginea încălţămintei în trei paşi simpli. Sună bine, nu? Mai jos aveţi cîteva poze din care aţi putea să vă inspiraţi.


Aşadar, să o luăm pe rînd. Dacă faci parte din categoria “pretenţioaselor” la capitolul încalţăminte, acum ai posibilitatea să o decorezi aşa cum vrei tu.
Pentru asta ai nevoie de următoarele lucruri:
- O pereche de botine din piele întoarsă sau asemanatoare
- Clei permanent pentru textile
- Glitter
- Pensule
- Lipici
- Ziare sau coli de hîrtie


Primul pas
Acoperim tocurile botinelor cu lipici, astfel reducem riscul de a lăsa urme de clei, glitter etc.
Pasul doi
Aplicăm clei direct pe papuc.
Pasul trei
Cu ajutorul unei pensule adaugăm glitter astfel încît să fie acoperită toată suprafaţa pe care anterior am aplicat clei. Mai repetăm procedura o dată.




Chiar dacă utilizarea glitterul a fost un subiect actual anul trecut , după părerea mea, nuanţele de cafeniu şi auriu sunt pînă în prezent admirate. Plus la toate, o pereche de cuban boots cu un astfel de retuş arată foarte deosebit.


P.S : V-aş sugera să nu cumpăraţi încălţăminte scumpă pentru experimente de acest gen. Puneţi-vă imaginaţia în aplicare şi redaţi un aspect fresh unei perechi de încălţăminte mai vechi.
*Geanta din poza nu este una Birkin shi nici replica : )


By: PowerPuff
Redactarea textului : Svetlana Baciu 
xoxo

No comments:

Post a Comment