Friday 13 January 2012

10 lucruri pe care EI le urăsc la NOI

                            

Bărbaţii iubesc femeile. Suntem adorate pentru fiecare gest, pentru felul cum vorbim, cum rîdem, cum mirosim, felul în care păşim, şi lista poate continua. Însă nu suntem chiar atât de perfecte...Există un şir de lucruri pe care le facem cu regularitate, de care nu ne putem lipsi, şi fără de care femeia nu mai are acel farmec. Ce urăsc bărbaţii cu adevarat la noi?  Aflaţi în continuare.



1.   Kilogramele în plus.

Bărbaţii iubesc tot ce frumos şi ce poate fi mai frumos decât o femeie. Slabă sau cu cîteva kilograme în plus, oricum vei fi adorată. Trebuie să înţelegem o dată şi pentru totdeauna, ei nu urăsc rezultatul, ci smiorcăielile zilnice  că nu mai arăţi la fel de bine, că eşti grasă, îţi apar vergeturi, celulită etc.  De ce urăsc kilogramele noastre în plus? Pentru că atunci când se întâmplă să iei un kilogram în plus, sărmanii, nu găsesc nimic altceva în frigider decât iarbă şi iaurt.


2.      Te căsătoreşti cu mine? 

Întrebare ce îi scoate din minţi pe foarte mulţi bărbaţi, mai ales atunci când sunt abia la începutul relaţiei. Oricât de mult ţi-ai dori să te măriţi în următoarea perioadă, nu face greşeala de a lăsa să-ţi scape o astfel de întrebare.



3.      Iubitule , vorbeşte cu mine...

Adevărat. Femeile au mereu ceva FOARTE important de spus. O întrebi cum a trecut ziua şi se lansează într-un monolog de  o oră. Nu că bărbaţilor nu le place cînd vorbim şi nu vor să audă ce avem de spus, pur şi simplu ei nu au nevoie de toate detaliile pe care le prezentăm noi. De aceea majoritatea bărbaţilor evită discuţiile lungi, ocolesc întrebările şi temele care generează discuţii filosofice.




4.      Schimbările drastice de look.

Din totdeauna femeilor le-a plăcut să uimească. Astfel, ori de câte ori nu se simt luate în seamă, apelează la schimbări  de look, uneori prea exagerate. Dacă te decizi să faci o schimbare radicală, optând pentru o tunsoare cu părul scurt, nu uita să ceri părerea iubitului tău. Chiar dacă  spune ca-i place noua tunsoare a Victoriei Beckham sau sau cea a lui Halle Berry în „Catwoman”, nu ar fi foarte încântat dacă ai etala aceeaşi tunsoare. Bărbaţii nu iubesc părul scurt la femei, din contra ei adoră să-şi plimbe degetele prin firele mătăsoase şi să simtă atingerea fină a şuviţelor.




5.      Shopping-ul.

Gătitul, curăţenia, responsabilităţile, problemele, foamea, setea, copiii, toate se epuizează cumva atunci când vine vorba de cumpărături. Femeile pot petrece ore în şir în magazine, chiar dacă nu are de cupărat decât o pereche de blugi. Însă ceea ce nouă ne aduce plăcere, pentru ei este un adevărat calvar, mai ales atunci când se văd nevoiţi să umble din magazin în magazin privindu-ne cum probăm, comparăm, asortăm, alegem.

Aşadar, daca vizita la magazin se preconizează a fi una de lungă durată, nu târâţi bărbaţii după voi, mergeţi cu prietenele!



6.      Orice fel de păr pe corp. 

Bărbaţii detestă prezenţa firelor de păr pe alte părţi ale corpului, decât capul. Aveţi grijă ca epilarea să devină un obicei şi nu uitaţi că bărbaţii apreciază pielea netedă, catifelată, rafinată şi delicată.



7.      Tot ce este fake.

Aici nu vorbesc despre falsul de personalitate, ci despre tot felul de trucuri şi intervenţii care maschează unele imperfecţiuni sau din contra le accentuiază. Genele, şuviţele de păr, unghiile false, sânii şi buzele siliconate trebuie să dispară din arsenalul fiecarei domnişoare care se respectă, pentru că: 
      1. Tot ce este artificial, este vulgar şi inestetic.
      2. Fetele cu astfel de podoabe sunt catalogate de bărbaţi drept nişte păpuşi Barbie şi sunt percepute ca scumpe în întreţinere.
      3. Tot ce este natural, este unic, deosebit şi frumos chiar dacă nu este perfect.



8.      Flirtul cu alţi bărbaţi.

Există numeroase motive din care o femeie începe să flirteze cu alţi bărbaţi. Atenţia insuficientă din partea iubitului, subaprecierea, certurile frecvente, plăcerea de a savura tulburarea din ochii partenerilor atunci când cochetează cu cineva, oricare ar fi motivul flirtului, el nu-şi are locul decât între tine şi iubitul tău, altfel rişti să fii catalogată drept neîncrezută, imatură şi infidelă.



9.      Durerile de cap.

Nu este un secret pentru nimeni că bărbaţii iubesc sexul şi varietatea sexuală. Având o zi întreagă tot felul de gânduri dirty, aşteaptă cu nerăbdare seara pentru a-şi potoli simţurile cu... mult îndrăgita frază  „Iubitule, mă doare capul!”. :D Femeia trebuie să fie dezinvoltă în pat, să ofere feedback la impulsurile barbatului şi să iubească sexul la fel de mult ca ei, macar uneori.



10.  Sindromul premenstrual sau PMS.

Sindromul premenstrual afectează peste 80% din femei. O adevărată tortură pentru barbaţi sunt cele câteva zile care se repetă cu regularitate în fiecare lună. Oricât de frumos nu s-ar comporta cu noi în această perioadă, tot nişte jegoşi, minciunoşi, obsedaţi, insensibili, aroganţi, perverşi, dobitoci sunt. Bărbaţii ştiu că trebuie să fie foarte atenţi cu tot ce zic şi ce fac în zilele astea, altfel ies scântei. Chiar dacă s-au obişnuit deja să o lase mai moale cu ieşirile la bere, ca să ne acorde mai multă afecţiune, ei nu vor înţelege niciodată ce simţim şi totuşi se conformează şi rezistă.

By PowerPuff 
Redactorul textului : Svetlana Baciu 

1 comment:

  1. Salut!
    Ma scuzi poate nu e chiar la tema..dar mereu doream sa-ti adresez intrebarea aceasta:
    "Cum voi cu Villy va ispravitsi cu distanta mare dintre voi? Tu doar esti in Anglia, el in MD...cit de des va vedeti? si cum rezistati?"

    ReplyDelete